CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

joi, 29 septembrie 2011

Alexandru Serban, fostul Director General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost pus sub învinuire de catre DNA

Alexandru Serban

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a declarat pentru MEDIAFAX că cei doi avocaţi ai lui Vasile Avram, Adrian Penciu şi Alexandru Şerban, ultimul fost procuror anticorupţie, au fost convocaţi miercuri la sediul DNA, unde au fost audiaţi mai multe ore de către anchetatori, ulterior fiind puşi sub învinuire pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi favorizarea infractorului.

Cei doi avocaţi au primit interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile, urmând să fie anchetaţi de procurorii anticorupţie alături de clientul lor, Vasile Avram,
a precizat Livia Săplăcan.

Acest nou dosar pe numele lui Vasile Avram a fost deschis în urma anchetei făcute în cazul presupusei mite de la Târgu Mureş primite de fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de la omul de afaceri Ioan Sorin Ţerbea.

Potrivit Liviei Săplăcan, faptele de care sunt acuzaţi Vasile Avram şi cei doi avocaţi ai săi s-au petrecut după începerea urmăririi penale în dosarul privind mita.

În ce priveşte o eventuală nouă măsură preventivă impusă lui Vasile Avram, Livia Săplăcan nu a putut face precizări.

Vasile Avram

Fostul şef al CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost arestaţi preventiv duminică, de Tribunalul Bucureşti, într-un dosar în care sunt acuzaţi de
luare şi, respectiv, dare de mită.

Potrivit DNA, în 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Târgu Mureş - Universitatea Cluj, din ultima etapă a campionatului trecut, ar fi primit de la Ţerbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, în scopul delegării unor arbitri agreaţi de formaţia mureşană în sezonul 2011/2012.

Procurorii mai notează că, în aceeaşi împrejurare şi în acelaşi scop, Vasile Avram a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Tîrgu-Mureş şi retur, "folos oferit de Ţerbea Sorin Ioan".

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de cei doi la Curtea de Apel Bucureşti, care va lua joi în discuţie recursurile lor.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, suspendarea din funcţia de preşedinte al CCA şi din calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF a lui Vasile Avram.
Sursa text:
Mediafax.ro


Atunci, pentru voi Dreptatea, Legea nu a contat!
Acum, a venit timpul cand
Cel de Sus, face ordine!
Personal v-am iertat demult. Asa sunt eu!
Nu ma bucur de raul nimanui. Dar ... Dumnezeu nu uita si nu iarta!
- V-am spus asta, dar nu ati crezut! -
Admin
================
P.S.: Doar o vorba iti mai spun,
Domnule fost Director General al ANP:
Stii ce inseamna sa-ti ceara un copil "mancare, hainute, jucarii?"
Stii ce inseamna sa nu ai un ban?
Si toate astea, au purtat un nume:
ABUZ DE PUTERE!
ABUZ DE FUNCTIE!
============

luni, 26 septembrie 2011

Lume, lume! Becali şi Vadim, vor sa intre în "Mişcarea Populară" a Ioanei Băsescu


Incredibil, dar adevarat! Iata cine sunt viitorii aliaţi ai PDL.
Dacă mai avea vreo îndoială cineva cu privire la identitatea viitorilor parteneri politici ai PDL, aceasta a fost risipită, parţial, sâmbătă seară. Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, că va fi primul care va colabora cu PDL şi că aşteaptă doar invitaţia democrat-liberalilor. La rândul său, Vadim Tudor a spus că în politică oamenii se mai şi ceartă, dar nu este exclus să se împace cu Traian Băsescu.

"Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL",
a declarat Becali. Liderul PNG îl vrea însă şi pe Vadim alături.

"Cred că domnul Vadim, camaradul meu, cât de curând o să încerc să îl atrag în aceasta Mişcare Populară", a mai spus Gigi Becali la Realitatea TV. Ca să fie convingător, Becali a relatat un episod din trecut în care Băsescu l-ar fi sfătuit să se împace cu Vadim.

"Era meciul Steaua-Rapid, a venit preşedintele Băsescu acolo, noi doi, domnul camarad Vadim eram în certuri. A venit Băsescu la mine, m-a luat deoparte şi mi-a zis "Gigi, vreau să te rog şi eu ceva, poate oi face şi eu ceva odată pentru tine, lasă-l pe Vadim în pace, împacă-te cu el", a povestit Becali.


La rândul său, Vadim Tudor, după ce a criticat alianţa opoziţiei, a lăsat o portiţă deschisă pentru colaborarea cu PDL. Aşteaptă însă să-l sune Băsescu. "Nu am nimic personal cu Traian Băsescu. Dacă îi face plăcere să îmi dea telefon, în primă instanţă voi spune "cine-i acolo?". "Maestre", cum îmi zice el mie, şi eu îi voi spune că nu sunt acasă. Va reveni a doua zi şi atunci ne vom împăca", a spus Corneliu Vadim Tudor.



Din "Mişcarea Populară" ar urma să mai facă parte Dan Diaconescu şi Gabriel Oprea.

Traian Băsescu a declarat recent la TVR 1 că el a rugat-o pe fiica sa Ioana să înregistreze la OSIM "Mişcarea Populară".
"Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă",
a spus Băsescu.
Sursa text: Cine sunt viitorii aliaţi ai PDL

Becali şi Vadim, gata să intre în "Mişcarea Populară" pusă la cale de Traian Băsescu


Omul cat traieste, invata!
In politica damboviteana, totul este permis!
Am spus cu durere, si trebuie sa ma repet:
Turma, isi rumega in tacere prostia! Ciobanul hotaraste!
Admin

vineri, 16 septembrie 2011

Copilotul Ponta, nu stie nimic. El vrea precum mamaia, DOVADA. Pana una alta, sa fie arestat Pilotul!


Copilotul Ponta, sponsorizat cu cinci miliarde de "Regele asfaltului".
Ponta, presedintele PSD, ii plac cadourile de la marii milionari ai Romaniei care dau tarcoale statului si bugetului public, a dezvaluit "Evenimentul zilei". Umbrarescu a virat 502.000 de lei in beneficiul sefului PSD, pentru ca acesta sa poata concura in Raliul Romaniei si in sezonul 2009.



Fara Umbrarescu, Victor Ponta nu si-ar fi putut demonstra talentele de copilot, "Regele Asfaltului" cumparand efectiv masina de concurs - un Renault Clio RS3, special preparat pentru competitii. O asemenea masina costa enorm, echipajele avand nevoie de sponsori extrem de generosi. Iar Victor Ponta si pilotul Edwin Keleti l-au gasit in persoana
"Regelui Asfaltului" Dorinel Umbrarescu.

Edwin Keleti

Afacerea Ponta-Keleti-Umbrarescu a fost descoperita de Garda Financiara din Bacau. Asfaltatorul a acordat in 2009 o sponsorizare firmei Automedia SRL din Cluj Napoca, ce apartine coechipierului lui Ponta, Edwin Keleti. Prin contract, Umbrarescu a facturat contravaloarea masinii de raliu, iar Keleti se obliga sa ofere servicii de publicitate, fiind un barter obisnuit. De fapt, procedura era urmatoarea: intre Umbrarescu si firma pilotului clujean existau doua contracte in oglinda - unul de vanzare-cumparare a masinii si unul de publicitate. In aceeasi zi in care "Regele Asfaltului" emitea factura cu rata masinii, Edwin Keleti emitea o alta factura cu valoarea serviciilor de publicitate. Facturile avea exact aceeasi suma trecuta, compensandu-se. In total, s-au plimbat chitante in valoare de 502.866 lei.


Copilotul Ponta cere arestarea pilotului... pentru sponsorizari ilegale
Firma lui Edwin Keleti n-a facut niciodata publicitate companiilor lui Dorinel Umbrarescu, fapt sesizat de Garda Financiara Bacau. Pe masina de curse cumparata de "Regele Asfaltului" si folosita in competitii de cuplul Ponta-Keleti nu este inscriptionat numele niciunei firme apartinand lui Umbrarescu.

In concluzie, masina de 100.000 de euro (fara TVA) a ramas un cadou din partea lui Dorinel Umbrarescu pentru talentatul echipaj de raliuri Victor Ponta-Edwin Keleti. Intrebat cum explica sponsorizarea primita de la "Regele Asfaltului", Keleti a expediat repede convorbirea: "Va multumesc pentru interes. Momentan nu am nimic de declarat. O zi buna". Victor Ponta a ramas blocat cand EVZ l-a intrebat de contractul cu Umbrarescu..
"Sunt intrebari lipsite de inteligenta. Copilotii pot participa cu orice pilot, deci nu este partenerul meu. Arestati-l voi, de la Evenimentul zilei, pe Keleti daca a facut ceva ilegal".
In final, a trecut la amenintari: "Aveti grija ce scrieti, voi cei de la Evenimentul zilei, pentru ca sunt deja in proces cu ziarul si o sa ma bucur sa-mi fac campania electorala din banii ziarului".
Dorinel Umbrărescu

CINE E UMBRARESCU
Dorinel Umbrarescu este regele neincoronat al afacerilor cu statul in domeniul infrastructurii rutiere. In acest an, firmele lui Umbrarescu, Tehnostrade si Spedition UMB au castigat licitatia pentru repararea unor drumuri judetene si locale din judetele Suceava si Botosani. Pretul 551 milioane lei. In 2011, firmele lui Umbrarescu a castigat lucrari in zona Sighetul Marmatiei - 136 milioane lei, modernizarea DN 24 - 225 milioane de lei.
Sursa text:




============================
PSD-istii, au cuvantul!
Idem USL.
Admin,
NO COMMENT!
======================================

vineri, 9 septembrie 2011

Mişcarea Populară-Ioana Basescu vs Partidul Poporului-Dan Diaconescu


Cererea de înregistrare a mărcii "Mişcarea Populară" se găseşte în prezent în faza "examinării de fond", urmând ca într-un viitor apropiat să fie finalizată printr-o decizie a OSIM, precizează purtătorul de cuvânt al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Ovidiu Dinescu.

Conform unui comunicat semnat de Ovidiu Dinescu, remis vineri agenţiei MEDIAFAX, "dintr-o regretabilă eroare umană pe baza de date mărci a OSIM au apărut pentru o scurtă perioadă informaţii eronate cu privire la cererea de înregistrare a mărcii Mişcarea Populară, informaţii care ulterior au fost corectate".

 se mai arată în comunicat. se mai arată în comunicat. se mai arată în comunicat.
"Dorim să informăm opinia publică că cererea de înregistrare marcă menţionată anterior se găseşte în prezent în faza examinării de fond, urmând ca într-un viitor apropiat să fie finalizată printr-o decizie a OSIM. Ne exprimăm regretul asupra acestui incident şi, cu atât mai mult, asupra speculaţiilor greu de calificat făcute de unele publicaţii",
Precizarea OSIM vine după ce în presă au apărut informaţii conform cărora, potrivit site-ului OSIM, la starea legală a mărcii "Mişcarea Populară" joi era menţionat "ARP total/total refusal provisionally" (aviz de refuz provizoriu total). De asemenea, la capitolul "data acordare", se menţiona "nu există informaţii sau nu este cazul".

Fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a depus, în 11 aprilie, la OSIM o cerere de înregistrare a mărcii "Mişcarea Populară", domeniile asociate fiind educaţie, instruire, divertisment, servicii ştiinţifice şi tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale şi sociale.

În ultima perioadă se vorbeşte tot mai insistent în mediul politic despre înfiinţarea în jurul PDL a unei mişcări de centru-dreapta cel mai probabil sub titulatura "Mişcarea Populară". De altfel, realizarea acesteia este susţinută tot mai ferm şi prin declaraţii oficiale de către numeroşi lideri PDL.
Sursa: Cererea de înregistrare a mărcii "Mişcarea Populară" se află în faza examinării de fond


În august anul trecut consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu posta pe un blog un basm politic care le punea la un loc pe Albă ca Zăpada, Fetiţa cu chibrituri, Scufiţa Roşie şi chiar Moş Crăciun, în previziunile electorale ale anului viitor. S-au făcut speculaţii în identificarea for­ma­ţiu­nilor politice ascunse după perso­najele de poveste, Albă ca Zăpada fiind indentificată cel mai des cu PDL. Recent, chiar preşedintele Băsescu a arătat cu degetul către PDL.

La un an de la postarea originală, sociologul Lăzăroiu revine cu explicaţii şi, în interviuri repetate, reia ideea apariţiei partidului Albă ca Zăpada, care trebuie să se formeze până la alegerile de anul viitor şi care s-ar vrea a fi o platformă de centru-dreapta, care să capteze nu numai partide, ci şi mişcări civice. „Albă ca Zăpada n-a fost o fantezie. Se vede că se poate coagula o platformă de centru-dreapta în România. Peste 50% din români au convingeri de centru-dreapta, iar PDL nu e capabil să capteze acest bazin. Nu cred că alt partid ar reuşi. Trebuie o construcţie mult mai largă. (...) Poate fi o coaliţie între mişcări civice şi partide, nu o CDR. Trebuie altfel omogenizate”, a prezentat pe larg ideea Sebastian Lăzăroiu marţi seara, la B1TV. Noua formulă a primit şi un nume, „Mişcarea Populară”, şi, la bursa zvonurilor, ea ar urma să cuprindă, pe lângă PDL, şi UNPR, partid de centru-stânga însă, dar şi Partidul Eco­logist Român şi diverse institute de casă ale puterii, precum Institutul de Studii Populare al lui Valeriu Stoica sau Fundaţia lui Teodor Baconschi.

Ideea enunţată de sociologul de serviciu Sebastian Lăzăroiu le este pe plac liderilor PDL, care, oficial, prin declaraţii publice, acreditează ideea necesităţii înfiinţării acestei Mişcări Populare, deşi neagă vehement că ar fi existat vreo discuţie la nivel de partid. Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a explicat pentru Jurnalul Naţional că demersul construirii unei platforme de centru-dreapta este unul „firesc”, având în vedere coalizarea opoziţiei în formula USL, iar PDL, partidul cel mai mare de centru-dreapta, poate deveni iniţiatorul acestei mişcări. Anastase spune că „este nevoie” de acest proiect şi că ar sprijini înfiinţarea sa, dar la nivel de partid nu s-a discutat deocamdată acest subiect. Cât priveşte numele acreditat public de „Mişcarea Populară”, Anastase îl explică prin apartenenţa PDL la Partidul Popular European.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat Mediafax că ar trebui să aibă loc o discuţie în forul de conducere al partidului în această toamnă pe acest subiect, purtătorul de cuvânt Sever Voinescu spune că această construcţie trebuia făcută „de ieri”, iar liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, spune că ideea „e de bun augur” şi această mişcare va trebui să funcţioneze ca un partid.

În schimb, europarlamentarul Cristian Preda, care se exprimase şi împotriva schimbării denumirii partidului din PDL în Partidul Popular, spune pentru Jurnalul Naţional că deocamdată este vorba despre „fumigene politice”, nu idei serioase, care vin din partea unei persoane ce nici măcar nu este membru PDL, Sebastian Lăzăroiu. Preda a explicat că, deşi există un mare potenţial pentru formarea unei astfel de mişcări, în opinia sa ar fi mai interesantă acum înfiinţarea unui partid care să repre­zinte un anumit tip de electori, nu a unui alt partid de tip catch-all, cum este de altfel şi PDL. „Ar fi o provocare să faci un astfel de partid, pentru un anume tip de electori, decât un partid care să mărite toate fetele nemăritate”, spune Preda.

Ioana Băsescu tace mâlc, UNPR şi PER refuză

Întâmplător sau nu, lansarea temei unei platforme de centru-dreapta coalizată în jurul PDL coincide cu tendinţele de rebranduire a partidului, dar mai ales cu posibilitatea dizolvării PDL ca urmare a „greşelii” făcute de secretarul gene­ral, care nu a depus la timp, la tribunal, actele necesare modificării statutului partidului, dosarul judecându-se chiar azi. De asemenea, mişcarea se suprapune cu demersurile fiicei preşedintelui Băsescu, Ioana Băsescu, care încă din aprilie a cerut OSIM înregistrarea mărcii „Mişcarea Populară”. Fiica cea mare a preşedintelui nu a suflat la acel moment o vorbă despre intenţiile pe care le are, însă analiştii au interpretat că ar fi vorba de o viitoare mişcare civică sau chiar un partid politic.

Acum, când în PDL se discută intens despre crearea Mişcării, Ioana Băsescu adoptă aceeaşi tactică: tace. Contactată de Jurnalul Naţional, „proprietara” Mişcării Populare nici nu a aşteptat să terminăm întrebarea că ne-a trântit telefonul în nas, spunându-ne sec „La revedere!”.

Cert este că solicitarea sa de înre­gistrare a mărcii este aproape de finalizare. „Cererea este în procedură, se va finaliza curând, pentru că se împlineşte termenul legal de 6 luni. Cum nu s-a depus nici o opoziţie, se poate anticipa o înregistrare”, a precizat pentru Jurnalul Naţional purtătorul de cuvânt al OSIM, Ovi­diu Manoel Dinescu. În lipsa oricărei clarificări din partea domnişoarei Băsescu, oficialul OSIM a precizat, la solicitarea noastră, că proprietarul poate folosi marca oricum doreşte şi că acesta dictează dacă permite sau nu utilizarea ei în plan politic.

Până va lămuri Ioana Băsescu dacă va ceda Mişcarea, democrat-liberalii au o problemă cu cine vor face megastructura de dreapta, alternativă la USL. Dat la bursa zvo­nurilor, UNPR nu are de gând să intre sub umbrela Mişcării Populare. „Suntem şi rămânem de centru-stânga. Nu este posibilă o apropiere de ideologia de centru-dreapta. Între UNPR şi PDL există o asociere la guvernare, pentru stabilitatea ţării, însă noi rămânem de centru-stânga”, a declarat pentru Jurnalul Naţional preşedintele UNPR, Cristian Diaconescu. Preşedintele PER, Dănuţ Pop, a exclus la rândul său o aliere cu PDL. „Suntem independenţi. Nu vom intra în nici o alianţă până după alegeri”, ne-a precizat Pop.
Sursa: PDL deschide umbrela Ioanei Băsescu 


Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, acţiune iniţiată de patronului OTV, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Acţiunea de înfiinţare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti în 12 aprilie, după ce, la începutul aceleiaşi luni, Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv o altă cerere a patronului OTV de înfiinţare a Partidului Poporului.

Cererea a fost judecată luni, instanţa Tribunalului Bucureşti respingând acţiunea. Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti în cinci zile de la comunicare.

Avocaţii lui Dan Diaconescu susţineau, în aprilie, că pentru nouă acţiune de înfiinţare de partid, cu titulatura Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), au fost adunate aproape 50.000 de semnături, din Bucureşti şi din ţară.

Avocatul Cătălin Fenechiu arăta atunci că statutul noului partid a rămas acelaşi cu cel al vechiului partid, suferind doar mici modificări în organigramă. El preciza că a fost extinsă organigrama conducerii partidului, în sensul că vor exista mai multe posturi de conducere, datorită faptului că vor exista filiale în toate judeţele ţării, dar şi în cele şase sectoare ale Capitalei.

La 1 aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea patronului OTV Dan Diaconescu de înfiinţare a Partidului Poporului, decizia instanţei fiind irevocabilă.

Anterior, în 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucureşti admisese cererea de înfiinţare a Partidului Poporului. Decizia însă a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti de Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri.
Sursa: Înfiinţarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Chestiunea zilei, aceasta poate fi!
Mişcarea Populară vs Partidul Poporului
Care pe care?
Cine cu cine?
Greu de zis!
Admin

miercuri, 7 septembrie 2011

Pentru PDL, Legea este doar o "recomandare"! Dixit Boc. Ei sunt deasupra Legii!

PDL şi-a modificat Statutul în baza căruia funcţionează ca partid politic, la mijlocul lunii mai, însă a uitat să informeze şi Tribunalul Bucureşti despre schimbările făcute, astfel că acum se cere radierea Partidului Democrat-Liberal din Registrul partidelor politice.

Ioan Oltean, uns secretar general al partidului cu aceeaşi ocazie, recunoaşte chiar că el trebuia să se ocupe de înregistrarea modificărilor operate în mai la Statut, dar pur şi simplu nu a făcut-o la timp.

Preşedintele PDL, Emil Boc, absolvent al Facultăţii de Drept, susţine că termenul de 30 de zile pentru depunerea la Tribunal a actelor este doar "o recomandare" şi, prin urmare, partidul său nu e în niciun pericol.

Legea partidelor politice spune însă, la articolul 25 alineatul 2, că orice modificare a Statutului partidului "se comunică Tribunalului Bucureşti, în termen de 30 de zile de la data adoptării". "În cazul în care modificările nu sunt comunicate conform art. 25 alin. (2) sau dacă instanţa a respins cererea de încuviinţare a modificării statutului, iar partidul politic în cauză acţionează în baza statutului modificat, Ministerul Public va solicita Tribunalului Bucureşti încetarea activităţii partidului politic şi radierea acestuia din Registrul partidelor politice", prevede articolul 26 al aceleiaşi legi.

Pare incredibil ca un partid care a trecut de-a lungul timpului prin alianţe, fuziuni şi schimbarea denumirii - toate aceste acţiuni obligatoriu de notificat la Tribunal - să fi uitat acum de această obligaţie. Dar dacă a premeditat?

De ceva vreme se vorbeşte în PDL şi în mediul politic despre "schimbarea la faţă" a partidului portocaliu, în vederea alegerilor de anul viitor. Culoarea portocalie nu mai este un atuu în alegeri, iar PDL a testat în ultimii ani verdele în cele câteva alegeri parţiale care au avut loc, cel mai recent în Neamţ, iar în Maramureş a mers pe alb. În plus, chiar în aceste zile Şcoala de vară a tineretului PDL se desfăşoară sub culorile verde, albastru şi alb, de la manifestare lipsind portocaliul.

Este apoi discuţia despre semnul PDL, trandafirul, de care vechii PD-işti sunt ataşaţi, dar care a rămas din perioada în care formaţiunea era în Internaţionala Socialistă şi nu rezonează cu Partidul Popularilor Europeni, din care face acum parte şi care are ca simbol inima.

Şi despre schimbarea denumirii partidului s-a discutat, mai ales în preajma Convenţiei Naţionale din mai. Speculaţii au apărut şi în legătură cu cererea fiicei celei mari a şefului statului, Ioana Băsescu, de înregistrare la OSIM a denumirii "Mişcarea Populară".

Dezbaterea privind oportunitatea "rebranduirii" PDL există, partidul testează tot mai frecvent diverse formule, în special în privinţa cromaticii, însă o decizie încă nu a fost luată, având în vedere şi că în partid există o opoziţie la eventuale schimbări. În aceste condiţii, radierea PDL din cauză că, ce să-i faci, domnul Oltean a uitat, nu ar putea fi tocmai pretextul pentru "renaşterea" partidului sub o altă denumire, culoare şi simbol?
(Material realizat de Ioana Câmpean, ioana@mediafax.ro)


Ce cred eu?
Pentru PDL, Legea este doar o "recomandare"!
Ei sunt deasupra Legii!
Si traiesc bine!
Admin

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate