CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

miercuri, 3 februarie 2010

Romanian "Government & Parliament" ! "Unii se fac ca uită & alţii că nu cunosc"!


Pensionarii din armată, politie, servicii secrete si Administratia Natională a Penitenciarelor, circa 140 de mii de oameni, sunt pusi de "actuala putere", in fata unor umilinte greu de imaginat!
Trecuti de "Basescu & Boc" S.R.L. in categoria celor cu ,,pensii nesimtite", acuzati de imbecilismul altora ca ,,la viata lor" acestia nu ar fi contribuit la fondul de pensii, AZI sunt calcati in picioare de tot felul de neispraviti, mai rau ca Bercea Mondialul!

Cei circa 140 de mii de pensionari pusi in discutie,cu totii militari, din pacate, desi sunt organizati in asa zise "asociatii" ale "pensionarilor militari", nu iau atitudine!

Dimpotriva, ei au alte preocupari!
Fac si contra/fac "DOSARE" de "AVANSARE" unor aserviti politic, unor neispraviti ai puterii, doritori de "GRADE" sau "STELE", chiar si in retragere, sau ... la pensie!

Vai mama ta,
ostire romana!


p.s. Tinere, nu e de ras!
Maine, si tu vei fi pensionar!
Aruncat in strada, la 40-50 de ani!
Iar cand vei cauta de "munca", te vor lua cu...
"Huuuoooo!Nu-ti ajunge?
Doar ai pensie,militarule!"
Nu-i asa ca am dreptate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate