CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

joi, 29 septembrie 2011

Alexandru Serban, fostul Director General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost pus sub învinuire de catre DNA

Alexandru Serban

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a declarat pentru MEDIAFAX că cei doi avocaţi ai lui Vasile Avram, Adrian Penciu şi Alexandru Şerban, ultimul fost procuror anticorupţie, au fost convocaţi miercuri la sediul DNA, unde au fost audiaţi mai multe ore de către anchetatori, ulterior fiind puşi sub învinuire pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi favorizarea infractorului.

Cei doi avocaţi au primit interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile, urmând să fie anchetaţi de procurorii anticorupţie alături de clientul lor, Vasile Avram,
a precizat Livia Săplăcan.

Acest nou dosar pe numele lui Vasile Avram a fost deschis în urma anchetei făcute în cazul presupusei mite de la Târgu Mureş primite de fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de la omul de afaceri Ioan Sorin Ţerbea.

Potrivit Liviei Săplăcan, faptele de care sunt acuzaţi Vasile Avram şi cei doi avocaţi ai săi s-au petrecut după începerea urmăririi penale în dosarul privind mita.

În ce priveşte o eventuală nouă măsură preventivă impusă lui Vasile Avram, Livia Săplăcan nu a putut face precizări.

Vasile Avram

Fostul şef al CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost arestaţi preventiv duminică, de Tribunalul Bucureşti, într-un dosar în care sunt acuzaţi de
luare şi, respectiv, dare de mită.

Potrivit DNA, în 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Târgu Mureş - Universitatea Cluj, din ultima etapă a campionatului trecut, ar fi primit de la Ţerbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, în scopul delegării unor arbitri agreaţi de formaţia mureşană în sezonul 2011/2012.

Procurorii mai notează că, în aceeaşi împrejurare şi în acelaşi scop, Vasile Avram a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Tîrgu-Mureş şi retur, "folos oferit de Ţerbea Sorin Ioan".

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de cei doi la Curtea de Apel Bucureşti, care va lua joi în discuţie recursurile lor.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, suspendarea din funcţia de preşedinte al CCA şi din calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF a lui Vasile Avram.
Sursa text:
Mediafax.ro


Atunci, pentru voi Dreptatea, Legea nu a contat!
Acum, a venit timpul cand
Cel de Sus, face ordine!
Personal v-am iertat demult. Asa sunt eu!
Nu ma bucur de raul nimanui. Dar ... Dumnezeu nu uita si nu iarta!
- V-am spus asta, dar nu ati crezut! -
Admin
================
P.S.: Doar o vorba iti mai spun,
Domnule fost Director General al ANP:
Stii ce inseamna sa-ti ceara un copil "mancare, hainute, jucarii?"
Stii ce inseamna sa nu ai un ban?
Si toate astea, au purtat un nume:
ABUZ DE PUTERE!
ABUZ DE FUNCTIE!
============

3 comentarii:

  1. Vezi Vasile, ca exista un Dumnezeu?
    Iti doresc sa nu te mai afli niciodata, in situatia de care vorbeai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Procurorii au dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Şerban Alexandru pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi favorizarea infractorului, ambele în legătură directă cu o infracţiune de corupţie, "întrucât nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor pentru care s-a început urmărirea penală".

    De asemenea, procurorii au dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor faţă de Avram, Ţerbea şi alte persoane.

    Dosarul a fost trimis pentru judecare la Curtea de Apel Bucureşti.

    http://www.mediafax.ro/social/vasile-avram-si-sorin-terbea-trimisi-in-judecata-pentru-fapte-de-coruptie-8882245/
    ....................
    Corb la corb nu scoate ochii!
    Av.Serban, a fost si el ... procuror!
    Mai mult, in barca portocalie, a ajuns si DG!
    Asta e, traim in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru Serban este cel care aparand pe Antena 3 in anul 2006 a acuzat de Fals Intelectual pe medicul din Penitenciarul Rahova ,a carui singura "" vina "" a fost aceea ca lucra acolo.Afirma ca sunt intr-unite toate elementele constitutive ale infractiunii de fals intelectual cu privire la o ""adeverinta "" .Desi, verificarile ulterioare , au condus la Decizia Nr.341 a ICC si Justitiei prin se arata ca nu exista aceasta infractiune , desi se arata ca atat prima Instanta cat si Parchetul de pe langa CAB au pronuntat se4ntinte netemeinice si nelegale menite sa distruga cariera unui medic , nu s-a facut nicio indreptare reparatorie .Desi , adeverinta , nu a existat la instanta in ziua in care Omar Hayssam a fost pus in libertate , desi conform declaratiei grefierei de sedinta nici O.H., nici aparatorii, nici fostul procuror Nastasiu Ciprian, nu au depus in instanta actul si nici nu l-au invocat - nu s-au facut cuvenitele rectificari.Anume - a fost vorba de o grava neglijenta in serviciu a fostului procuror , care substituindu-se procurorului de sedinta din procuror anchetator de caz , intra in dosar si solicita eliberarea pe caz de boala.Mai mult, dupa exact 2 luni IML , sub semnatura Dr.Dermengiu si Dr.Beuran elibereaza un Nou Raport de Expertiza Medico-LEGALA IN CARE SE ARATA ca pe langa metastazele ganglionare a aparut si suspiciunea de metastaza pulmonara pentru care se propune prelungirea suspendarii executarii pedepsei pe caz de boala cu inca 2 luni.Asta, se petrecea in timp ce medicul de la penitenciar era dat afara si anchetat.Niciodata in sistemul penitenciar , o hartie de mana nu a avut asemenea efecte , mai ales ca ni nu a existat.Singura institutie capabila sa propuna este IML, iar sa dispuna este Instanta de judecata.Medicul a fost gasit de tap ispasitor , pentru o asa zisa eliberare , in care au fost implicati, procurori printre care si Alexandru Serban ce bine mersi inca mai practica o meserie de care si-a batut joc , aducand Justitia din Romania la faza de credibilitate la care se afla si in prezent.Prin Nota ANP ,preluata si de fosta Ministru a Justitiei , facandu-se fals , uz de fals , trfic de influenta , nu s-a putut afla adevarul de catre Comisia reunita Senat-Parlament ptr. anchetarea evenimentelor care au dus la fuga din tara a lui O.H.- unde am fost invitat - dar avand astfel de acuzatii au votat sa nu fiu audiat - afirmandu-se ca vinovatul nu este printre cei prezenti.Desi, Alexandru Serban este acuzat de trafic de influenta si denunt calomnios , acesta isi permite sa candideze si nimeni sa nu-l ancheteze. Este trist ?! .

    RăspundețiȘtergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate