CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

vineri, 27 mai 2011

27 mai 2011.Uniunea Social-Liberala si-a lansat programul economic. De retinut!

Uniunea Social-Liberala si-a lansat, vineri, programul economic, care prevede reducerea taxelor si introducerea impozitului diferentiat pe salarii, dar si crearea a cel putin un milion de locuri de munca. Ramane de vazut cate dintre aceste planuri vor fi realizate si cate vor ramane pe hartie... Vezi toate masurile cuprinse in programul anticriza al Opozitiei!
Iata cateva din masurile prevazute in programul anticriza USL:

- Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale pentru angajatori.

- Reducerea integrala a platii CAS datorate de angajatori pentru 1 an de zile, pentru crearea de noi locuri de munca (cu conditia mentinerii pe locul de munca inca un an de zile).

- Zero taxe pentru angajarea in regim part time pentru tinerii sub 25 de ani si a persoanelor cu varsta mai mare de 55 de ani.

- Reducerea somajului in randul tinerilor; conditionarea participarii la licitatiile pentru lucrari publice de existenta a minim 10% angajati tineri

- Cresterea salariului minim pe economie la 800 lei/luna.


- infiintarea a cel putin un milion de locuri de munca

- pastrarea plafonului de 16% si introducerea unui impozit diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale: pentru venit salarial pana la 800 de lei pe luna se aplica o cota de 8%, pentru un venit intre 800-1600 de lei pe luna se aplica o cota de 12%, iar pentru venitul peste 1600 de lei - cota este de 16%.

- revenirea la un TVA de 19% pana in 2015


- aplicarea unei cote reduse de TVA la productia de cereale, paine, carne proaspata, lapte si legume-fructe proaspete(TVA 24%, din care 9% catre buget si 15% dedus producatorului).

- alinierea la media europeana a redeventelor incasate de stat ca urmare a concesionarii activelor statului.

- pastrarea optiunii platii 16% impozit pe profit sau 3% impozit pe cifra de afaceri pentru microintreprinderi.

- scutirea de impozitare, pe o perioada de 5 ani, a dividendelor care vor fi reinvestite in utilaje si echipamente tehnologice, cercetare-dezvoltare, sub forma majorarii capitalului social la societatile unde sunt actionari, sau participarea la capitalul social al altor societati comerciale si care conduc la crearea de noi locuri de munca.

- infiintarea registrului unic de control, eliminarea controalelor repetate nejustificat la acelasi agent economic, prin coordonarea intre institutiile statului; Un singur control la 2 ani, cu tematica prestabilita si preanuntata.

- plata integrala a arieratelor catre sectorul privat - tratament fiscal egal intre stat si contribuabil (mecanism compensare -penalitati)

Discursurile la lansarea programului anticriza s-au tinut lant! Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca, prin masurile adoptate de actualul Guvern, Romania nu va inregistra crestere economica:
"Vom avea in urmatorii ani o stabilitate in saracie, vom fi vulnerabili in fata unei noi eventuale crize. In urmatorii ani nu va fi crestere economica, ne vom limita la a plati datoriile acumulate de regimul Basescu-Boc".
 "Programul nostru economic vizeaza refacerea clasei de mijloc care este esentiala pentru ca Romania sa fie considera o tara capitalista, moderna si europeana. Reducerea impozitarii muncii poate duce la acest lucru. Nu vom creste nivelul impozitului pe venit peste limita de 16% aceasta este intelegerea pe care am facut-o",
 a aratat fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu.
Sursa: Opozitia si-a lansat programul anticriza: vrea sa taie din taxe!


Iata, in Biblioteca mea digitala, am consemnat si acest eveniment!
Spre tinere si aducere de minte!
Vom trai si vom vedea! Ce si cum va fi!
Promisiuni fara acoperire, ori predictii realizate!
Admin

6 comentarii:

  1. URGENT, ATENTIE;
    Nu este gluma: goliti, aruncati din frigider CASTRAVETII de import!
    __________
    Avertizare in UE: E.Coli provine din castraveti!
    __________
    Comisia Europeana, prin intermediul Sistemului de alerta rapida pentru alimente si alimentatie (RASFF), a notificat cele 27 de state membre cu privire la sursele responsabile pentru contaminarea cu STEC, toxina care produce infectia cu bacteria E.Coli, dupa ce Germania si intr-o masura mai mica alte patru state membre au fost afectate de aceasta.

    Autoritatile germane au informat Comisia ca au identificat drept una din sursele contaminarii castraveti organici importati din doua provincii spaniole - Almeria si Malaga. In prezent au loc investigatii pentru a identifica alte surse potentiale, in timp ce un transport de castraveti avand ca origine Olanda si vanduti in Germania este de asemenea verificat de autoritatile germane.

    Izbucnirea epidemiei de infectie cu E. Coli, boala caracterizata de simptome de enterocolita acuta, a dus deja la decesul a trei persoane, dintr-un total de 214 cazuri inregistrate in Germania, din care 68% sunt femei. Alte 10 cazuri s-au inregistrat in Suedia, 4 in Danemarca, 3 in Marea Britanie si unul in Olanda. Cele mai multe cazuri s-au inregistrat in zona orasului Hamburg, in timp ce majoritatea cazurilor inregistrate in afara tarii privesc fie cetateni germani din celelalte patru tari afectate, fie straini care au vizitat Germania.
    http://www.agenda.ro/news/news/42852/avertizare-in-ue-ecoli-provine-din-castraveti.html

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am aruncat peste gard la3coceni.POATE,POATE...

    popouVICIU

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu maninca nimeni castravetii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. LINISTE CA-N BIBLIOTECA !

    DOAR ANONIM...

    8

    RăspundețiȘtergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate