CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

vineri, 6 ianuarie 2012

Cutremurul din Oltenia, ajunge la Guvern? Declaratie-soc a deputatului pedelist Raluca Turcan!


Declaratie-soc a deputatului pedelist Raluca Turcan: PDL e acum ca un pacient sub anestezie, care trebuie trezit de urgenta, trebuie facuta remanierea guvernamentala, rapid - intr-o saptamana!, este nevoie sa fie inchise subiectele cu regionalizarea si cu modificarea Constitutiei, ca sunt alte lucruri mult mai presante in perspectiva alegerilor.
"PDL are nevoie sa se trezeasca, deoarece acum partidul e ca un pacient aflat sub anestezie. Iar aceasta trezire si aceasta mobilizare ar insemna cateva lucruri:


- remaniere guvernamentala rapida, pana in 15 ianuarie;

- inchiderea subiectelor cu regionalizarea si cu modificarea Constitutiei, pentru care nu exista nici majoritatea parlamentara necesara si nici determinarea interna in partid;

- desemnarea, pana la Pasti, a candidatilor pentru primariile resedinta de judet si pentru sefia Consiliilor Judetene plus desemnarea candidatului pentru primaria Capitalei;

- desemnarea, cel tarziu pana in luna iulie, a unui candidat pentru functia de prim-ministru (cu o echipa politica aferenta), in conditiile in care premierul Emil Boc a anuntat ca nu vizeaza un nou mandat",
 a afirmat Raluca Turcan, potrivit Mediafax .


De-a dreptul revolutionare initiativele, intr-un partid in care, de regula, se reiau in cor idei ce razbat de la Cotroceni! De unde vin ele? Amintim in treacat ca Raluca Turcan este casatorita cu Valeriu Turcan, consilier al presedintelui Romaniei Traian Basescu.

Raluca Turcan vrea lansarea unui Program al Clasei de Mijloc

In opinia Ralucai Turcan, PDL trebuie sa aiba in vedere si lansarea unui Program al Clasei de Mijloc, prin care sa defineasca marile mize ale clasei mijlocii din Romania si politicile necesare pentru aceasta in perioada 2012-2016.

Raluca Turcan sustine ca este obligatorie crearea unui grup de experti juridici, astfel incat agenda legislativa a PDL din 2012 sa aiba un calendar clar de pasi pentru implementare, iar legile promovate sa nu mai poata fi declarate neconstitutionale.


Sursa:


T: < 15 ianuarie!
In 2012, zgâlțâielile  se țin lanț!
Numaratoarea inversa a inceput!
Admin

Un comentariu:

  1. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat că democrat-liberalii care au făcut declaraţii în ultimele zile despre necesitatea unei remanieri guvernamentale „s-au pripit” şi că premierul nu trebuie „tras de mânecă” pentru a face înlocuiri de miniştri.

    „Am văzut şi eu afirmaţiile făcute de colegii mei. Eu cred că s-au pripit, sunt afirmaţii făcute imediat după sărbătorile de iarnă. Eu cred că problema remanierii guvernamentale este problema primului-ministru. Le reamintesc colegilor mei şi celor care mai pun această problemă în discuţie că Biroul Permanent a mandatat premierul să facă remaniere dacă va aprecia că e necesar, fără ca noi să-l mai tot tragem de mânecă din când în când şi să-i amintim de acest lucru”, a declarat Oltean, conform Agerpres.

    Oltean a arătat că remanierea este atributul premierului. „Sunt absolut convins că premierul şi preşedintele României, dacă vor aprecia că trebuie făcută o remaniere, o vor face fără ca noi, cei ce suntem membri ai PDL, să trebuiască să le reamintim din când în când, dând dovadă că suntem mai deştepţi decât ei sau mai preocupaţi de actul de guvernare decât ar fi primul-ministru. Aşa cum spunea premierul, remaniere se face şi nu se discută nici în presă şi nici la petreceri', a afirmat Oltean.

    Secretarul general al PDL a adăugat că, până în prezent, a fost realizată o analiză a activităţii secretarilor de stat, iar consecinţele se vor vedea în zilele următoare, în în ceea ce îi priveşte pe miniştri, consideră că analiza lor nu trebuie făcută în şedinţă publică.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate