CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

luni, 12 aprilie 2010

PDL-iştii care vin la televiziuni, vorbesc prostii!

Europarlamentarul PDL Cristian Preda şi-a criticat la RTV o parte dintre colegii săi de partid care au participat la talk show-uri, susţinând că la dezbateri nu prezintă argumente serioase. “Celebrul” Marcel Hoară este dat ca exemplu al PDL-iştilor care spun prostii la televizor.
“Se duc unii la televiziuni care nu numai că nu au argumente, dar se duc cu argumente proaste, care ne fac rău. (...) Hoară, de pildă. Este o mare povară pentru PDL. Şi mai sunt şi alţii. Pentru că nu argumentează în mod convingător.”
Această declaraţie reprezintă o premieră.

Pentru că nu un reprezentant al Opoziţiei aduce această critică politicienilor din PDL care apar la televiziuni, ci chiar un membru al PDL, europarlamentarul Cristian Preda, este cel care a pus punctul pe "i" şi spune ceea ce este vizibil şi cu ochiul liber. Tot Cristian Preda a mai spus că mai există şi alţi reprezentanţi ai PDL care “nu acceptă să meargă la dezbaterile televizate pentru că nu au argumente”.
Integral,aici: În sfârşit, cineva recunoaşte.PDL-iştii care vin la televiziuni vorbesc prostii
_______________________
... vânjoşii gândirii din PDL au hotărât război cu presa. Mai bine merg între două îmormântări la OTV decât să mai ajungă în situaţia de a fi luaţi la întrebări la Realitatea TV sau la Antena 3. Mai bine joacă rolul lui Domnul Goe în faţa limbistului Radu Moraru decât să facă faţă unor întrebări care îi încurcă.

Vin vremuri grele. PDL-ul şi Traian Băsescu sunt convinşi că au dreptul să conducă şi serviciile secrete, şi Parlamentul şi Guvernul. Şi dacă tot le au pe toate la îndemână, de ce n-ar conduce şi presa?

Toată consideraţia pentru curajul lui Cristian Preda de a refuza să intre într-o horă concepută de nişte mono-mentali.
Articol integral,aici: Ce vreau să spun:
PDL: Anti-joc şi anti-presă

_________________________
NO COMMENT!
Made in Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate