CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

miercuri, 17 iulie 2013

Doamne, mare e gradina ta! Uauu.... Sa vedeti ce "coada" va fi... la spalarea pacatelor!

 
Întoarcere în Evul Mediu a Bisericii Catolice.
Decizia FĂRĂ PRECEDENT luată de Papa Francisc.
 
Din dorinţa de a spori numărul credincioşilor care "sunt conectaţi" la mesajele spirituale postate de Papă prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă, Vaticanul este dispus să îi recompenseze cu "iertarea păcatelor" pe cei care îl urmăresc pe Suveranul Pontif pe Twitter.

Reintroducerea indulgenţelor în practica catolică din secolul XXI este o măsură care a şocat milioane de credincioşi. Papa este dispus să ofere indulgenţe plenare celor care participă la evenimentul religios din Rio de Janeiro la finalul acestei luni, începând cu 22 iulie.

Indulgenţele sunt de două feluri: cele parţiale reduc timpul în Purgatoriu printr-un număr clar de zile sau ani, iar cele plenare elimină cu totul Purgatoriul, până la comiterea unui alt păcat, scrie
Indulgenţele au fost introduse în Evul Mediu, însă au devenit în scurt timp o afacere murdară a Bisericii Catolice, deoarece acestea erau cumpărate cu bani grei de oamenii care doreau iertarea păcatelor.
=======================================
==========================================================
 
 
Vatican offers 'time off purgatory' to followers of Pope Francis tweets  World news  The Guardian
 
==========================================
=====================================================
=========================================================================

3 comentarii:

  1. Urmăritorii de pe Twitter ai Papei Francisc vor putea primi indulgenţe de la capul Bisericii Romano-Catolice, a declarat Vaticanul oficial.
    ====================================
    Iertarea păcatelor poate fi acordată pentru îndeplinirea unor „sarcini”. Între altele, urmăritorii trebuie să meargă la Zilele Mondiale ale Tineretului Catolic care încep la Rio de Janeiro pe 22 iulie, sau să urmărească ceea ce se petrece acolo pe Twitter în timp real.

    În prezent, Papa are 2,5 milioane de urmăritori pe Twitter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne lase Vaticanul cu declaratiile astea de doi bani !
      Sa ne explice ei, repejor, pana nu-i trasneste Cel de Sus, cum e cu poponarii astia de pochi de la Vatican, care, in numele Domnului, dau la buci pe unde-apuca !

      Ștergere
    2. Pese: parca pana mai ieri-alaltaieri tipa biserica, prin "slujitorii domnului" ca, radioul, televiziunea, ori internetul sunt "lucratura diavolului pe pamant" !
      Acusica, vad ca ghiavolii astia de pochi, cu sefu' in frunte, se dau toata ziua in barci, pe internet !

      Hai-hai, vreau rapid o explicatie oficiala, referitoare la poponarii de la Vatican !

      Ștergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate