CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

luni, 18 aprilie 2011

Razboi devastator in PDL. Scopul scuza mijloacele. Tara nu conteaza!

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

În conferinţa de presă susţinută, duminică, în staţiunea Covasna, preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga.
Întrebat dacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc".

Preşedintele şi-a exprimat apoi nemulţumirea că Vasile Blaga a făcut publică o întâlnire pe care a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 a numărului de delegaţi la congresul PDL.

"Din păcate, unul dintre candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere", a declarat preşedintele.
Traian Băsescu l-a acuzat apoi pe Blaga că "şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu" atunci când a declarat că vrea să-i fie şefului statului "un partener vertical, nu slugă".

"PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte", a adăugat Traian Băsescu.

În momentul în care un jurnalist i-a spus şefului statului că Vasile Blaga este cel care i-a condus campaniile electorale, Băsescu a spus că lui nu i-a condus nimeni niciodată campaniile electorale.

"Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat alegerile nici când au candidat ei. Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?", a conchis Băsescu.
Stire: Mediafax.ro
Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX
"orice caporal are în raniţă bastonul de mareşal",
 el răspunzându-i astfel preşedintelui Băsescu, care l-a criticat pe secretarul general al PDL, spunând că democrat-liberalii nu pot fi conduşi de către "un caporal".
"Astăzi este o mare sărbătoare la români, este ziua mea, este ziua soţiei domnului Blaga, este ziua multor prieteni din PDL şi a unor politicieni din România. Nu pot să adresez nimănui nicio vorbă, pentru că lumea trebuie să se bucure de ziua asta. Dacă n-ar fi fost Floriile, răspunsul era foarte simplu: orice caporal are în raniţă bastonul de mareşal ",
 a comentat vicepreşedintele PDL.
Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL
"nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte",
a transmis corespondentul MEDIAFAX.
Nu ma priveste lupta interna din PDL.
Am insa o intrebare: cum de s-a ajuns ca tara numita Romania,
sa fie condusa de "caprari"?
Iar daca acesta este ADEVARUL, si chiar sunt convins de spusele
Presedintelui Basescu, nimic nu ma mai mira!
Nici macar raspunsul nu-l mai doresc.
Intrebarea, a fost pur retorica.
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare-Toate datele

Google+ Badge

Follow

Persoane interesate