CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

joi, 7 aprilie 2011

Ţara lu' Papură Vodă! Politia crede ca Dinel Staicu alias Nutu, ar fi parasit deja tara

Politistii au informatii ca Dinel Staicu ar fi parasit tara duminica, plecand in Ungaria iar de acolo mai departe cu avionul, a declarat seful Politiei Romane, chestorul Liviu Popa.


El a precizat, miercuri seara, la B1 TV, ca in prezent autoritatile verifica aceasta informatie.
"Este doar o informatie, in prezent o verificam", a afirmat Liviu Popa, precizand ca Dinel Staicu nu a apucat sa obtina si un pasaport pe noul nume, Dinel Nutu, ci doar o carte de identitate.

Afaceristul Dinel Staicu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea Bancii Internationale a Religiilor (BIR), a fost dat in urmarire nationala dupa ce n-a putut fi gasit.

Potrivit oficialilor, imediat dupa primirea mandatului de executare a pedepsei, Dinel Staicu a fost cautat la domiciliul declarat din Sectorul 2 din Bucuresti, insa nu a fost gasit.

Oficiali ai Politiei Capitalei au declarat pentru Newsin ca au deschis procedura de urmarire nationala.
Dinel Staicu si-a schimbat in luna ianuarie numele cu cel al sotiei, figurand acum ca Dinel Nutu.

Decizia de schimbare a numelui din Staicu in Nutu apare in partea a treia a numarului 10 din 2011 al Monitorului Oficial al Romaniei, informeaza Mediafax.

Afaceristul a cerut ca numele lui sa fie schimbat din Staicu in Nutu, dupa numele sotiei, care se numeste Nutu Lenuta.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, luni, condamnarea la sapte ani de inchisoare a lui Dinel Staicu, sentinta data pentru acuzatiile de complicitate la abuz in serviciu, in dosarul privind falimentarea Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Sursa: Ziare.com
NO COMMENT
Nu mai am cuvinte!
Admin

2 comentarii:

  1. Ca a plecat e OK, dar ce au pazit institutiile abilitate ale statului, SRI de exemplu, pentru ca infractiunile pentru care a fost condamnat nu sunt gainarii. Sau SRI asculta cetatenii carora li se ingroasa vocea si nu mai are timp si p.entru lucruri serioase

    RăspundețiȘtergere
  2. Igaş întrebat dacă ştie unde se află Dinel Staicu: Nu pot da o informaţie corectă în acest moment.

    Ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat, joi seara, că nu poate prezenta "o informaţie corectă" în acest moment legat de locul în care se află Dinel Staicu, dat în urmărire internaţională, şi a apreciat că pentru schimbarea numelui acestuia nu a fost încălcată legea, fiind respectată procedura

    Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern, dacă ştie unde se află Dinel Staicu, ministrul a răspuns negativ.

    "Nu pot să dau o informaţie corectă în acest moment unde se află domnul Staicu. În ceea ce priveşte schimbarea numelui, atunci când o persoană solicită aceasta, practic în termen de zece zile se produce toată înştiinţarea sau tot acest demers trebuie publicat în termen de zece zile. Practic, asta s-a întâmplat şi în acest caz, nu s-a încălcat legea, au fost explicaţii suficient de bine dat de către reprezentanţii poliţiei ", a spus Igaş.

    http://www.mediafax.ro/social/igas-intrebat-daca-stie-unde-se-afla-dinel-staicu-nu-pot-da-o-informatie-corecta-in-acest-moment-8138258/

    RăspundețiȘtergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate